Fordele hos Pelican

Opbevaringsrum i topklasse

Et rum skal være rent og indbydende. Derfor tilbyder vi kun opbevaringsrum og lager af højeste kvalitet. Vi gør en dyd ud af løbende at gennemtjekke vores faciliteter, således de bevarer deres høje standard.

Temperaturregulering

Fugt er et af de største syndere til mug eller svamp i opbevarede ting, der ikke står tørt og varmt. Af samme grund har Pelican varmeregulering i langt de fleste opbevaringsrum, så dine ting altid er i samme forfatning.

Høj sikkerhed

Vi gør alt for at opbevare dine ting sikkert og trykt. Derfor er alle vores centre videoovervågede, og kun med en personlig kode eller nøglebrik kan man komme ind på området. Og så er du naturligvis den eneste, der har adgang til dit rum.

Personlig service

Er du i tvivl om rumstørrelse eller alt det praktiske? Vi står klar til at hjælpe dig ved at finde det rigtige løsning til den rigtige pris.

Gratis trailer

Har du krog på bilen, så har vi en trailer klar til dig. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til et af vores centre eller booke traileren online ved at klikke her.

Gratis parkering

Alle vores kunder kan parkere gratis på Pelicans område. Det kan være bekvemt, hvis man eksempelvis skal bruge en dag i København og gerne vil slippe for betaling af parkering. P-tilladelser udleveres i vores butikker. Har du brug for langtidsparkering, kan du læse mere om dette her.

Professionel flytteservice

To professionelle flyttemænd for 949,- i timen fås hverken bedre eller billigere i hovedstadsområdet. Prisen er dog kun for kunder, der har, eller skal have et opbevaringsrum hos Pelican.


Fordele for virksomheder

Varemodtagelse

Ønsker du at få leveret varer til dit Pelican lager, så kan vi tilbyde at du nemt kan få dine leverancer direkte sat ind i vores varemodtagelsesrum. Kontakt dit lokale center for yderligere informationer.

Kort opsigelsesfrist

Som erhvervskunde er du ikke bundet til lange lejeaftaler. Uanset hvor stort et lager du lejer hos os, kan du opsige dit det i den samme måned, hvis dit opsiges inden d. 15. i måneden.

Affaldshåndtering

Har du brug for at komme af med pap eller emballage? På udvalgte centre har du mulighed for at få adgang til store affaldscontainere. Så sparer du turen forbi genbrugsstationen. Hør mere om servicen ved at ringe på 39 75 50 10.

Nem af- og pålæsning

Plads er vigtig ved af- og pålæsning af varer. Derfor har vi loading areas på alle vores centre, således vores kunder hurtigt og nemt kan få deres varer ind og ud af deres lagerenheder.

Gratis palleløfter og vogne

Skal du flytte tunge ting ind og ud af dit lager, kan du i butikken låne en palleløfter eller vogn.