Showroom - Arbejdsplads og lagerløsning samlet i ét

Med et showroom får du markedets mest fleksible lagerløsning. Vi har kombineret det traditionelle lager med muligheden for at have en arbejdsplads - hvad enten det er en administrativ arbejdsplads, et værksted eller et lager, der dækker dit behov.

Centre med Showrooms:

Showroom er et nyt og meget populært lagerprodukt, hvor vi har kombineret lagerrummet med muligheden for, at indrette din administrative arbejdsplads, værksted eller showroom i samme rum. Du får et rum med vinduer og masser af dagslys, installeret varme, som du selv kan justere og elektricitet. Og skulle du få brug for mere plads i en kortere eller længere periode, har du altid adgang til at leje ekstra lagerplads tilpasset dit aktuelle behov. Showrooms er fra 35 m² til 135 m². Vores showrooms kan anvendes af mange forskellige kunder. Det er blandt andet populært for webshops, som ønsker en fleksibel lagerløsning, hvor de kan pakke forsendelser til kunder i dagslys, og ikke behøver at være til stede, når de modtager varer fra leverandører. Showrooms finder du på vores Pelican centre på Amagerbro, Gladsaxe og Virum.

Som erhvervskunde hos Pelican tilbyder vi dig flere fordele. Blandt andre, at du får mulighed for kort opsigelsesfrist og at det er gratis at skalere dit lager op eller ned efter virksomhedens behov. At du har adgang til palleløftere, affaldscontainere, varemodtagelse, pakkeforsendelse med GLS, arbejdsbord m/ gratis kaffe i vores Pelican butikker og mulighed for 24 timers adgang til dit lagerrum.* Og så har vi i øvrigt et ualmindeligt imødekommende og service-minded personale der sørger for, at hjælpe dig med stort og småt i hverdagen.

*Nævnte services findes på udvalgte Pelican centre

Centre med Showrooms: