Gør din flytning gnidningsløs

Når du skal flytte, oplever du sikkert ligesom mange andre, at der er tusindvis af praktiske ting, du skal have styr på. Alene dét viser sig ofte at være en større opgave end selve pakningen, og derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvilke praktiske ting, du har brug for, FØR du flytter. Du får her en ultimativ guide samt en praktisk gennemgang af, hvilke ting du har brug for, når du skal flytte, for at opnå den mest glidningsløse flytning.

Få et opbevaringsrum
Uanset om du flytter fra en lejlighed, et rækkehus eller en villa, vil mængden af gamle ting og sager altid være større, end du lige regner med. Derfor ender mange ofte med at stå i en situation, hvor de må frasortere en masse ting, fordi de simpelthen ikke har den nødvendige opbevaringsplads. Det behøver du dog ikke! Med et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage kan du gemme alle dine gamle møbler, kufferter eller andre ting, som du ikke bruger til dagligt. Du kan leje op til flere opbevaringsrum hos Pelican Self Storage alt afhængigt af dit behov - vi har rum i flere forskellige størrelser lige fra 0,5m2 til 50m2.

Praktiske flyttematerialer
Et andet vigtigt element, når du skal flytte, er flyttematerialer. Dette indebærer både flyttekasser, bobleplast, plastiksække, taperuller og tapepistoler samt meget andet.

Den vigtigste ting af de ovenstående er flyttekasser. Det lyder måske simpelt, men der er flere ting, man skal være opmærksom på, før man vælger flyttekasser; hvor meget vægt kan de bære, hvilke kasser er lavet af den bedste kvalitet, og hvilke mål har kasserne? Det er vigtigt at vælge de kasser, der både kan bære en masse vægt, og som er lavet af et holdbart materiale. Hos Pelican kan du finde flyttekasser i størrelserne lille, mellem og stor til skarpe priser.

Derudover er det også vigtigt at anskaffe sig bobleplast til skrøbelige ting såsom glas og porcelæn, så der ikke sker noget med dem under transport og ved opbevaring. Bobleplast er både nemt at arbejde med og kan genanvendes op til flere gange.

Med en tapepistol kan du også lette processen med at pakke dine ting, da den gør det nemt at forsegle dine flyttekasser hurtigt og effektivt. Hvis du ønsker at effektivisere din flytning, er taperullen derfor et godt værktøj!

Sidst men ikke mindst er det også en god idé at anskaffe sig en markerpen med permanent og vandfast blæk, så du kan navngive de forskellige flyttekasser efter kategorier såsom køkken, badeværelse, garderobe m.m. – det gør det hele meget nemmere, når du skal pakke dine ting ud det nye sted!

Med alle disse materialer er du klar til en gnidningsløs flytning. Husk at du kan købe alle de praktiske flyttematerialer hos Pelican Self Storage i dit lokale opbevaringscenter.

God flytning.