Pelican gør livet lettere for sine kunder!

Christer Rygaard fra Sunny Future var oprindeligt udelukkende interesseret i at leje tør og varm lagerplads til sit lager af solcelleanlæg. Da hans lager havde været opbevaret hos Pelican Storage i Täby i et stykke tid, indså han, at virksomheden kunne tilbyde ham ekstra fordele: fleksibilitet og en meget høj servicestandard.

Et firma kaldet Sunny Future har virkelig en lys fremtid! Sunny Futures har solgt solpanelsystemer B2B og B2C siden 2015.

»Vi vokser hele tiden. I år har vi tre gange så mange ordrer på vores bøger end sidste år,” forklarer Christer Rygaard, der ejer virksomheden sammen med sin kone, Carina. "Jeg drev en it-virksomhed i mange år, indtil der opstod en mulighed for, at jeg helt kunne skifte retning," siger Christer. "Dette gav også min kone en mulighed for at ændre retning, så vi besluttede at gøre solpaneler til en familievirksomhed." De driver Sunny Future hjemmefra og giver dem den luksus at byde deres datter velkommen hjem fra skole hver dag. Da solpaneler er voluminøse, var det oplagt, at Rygaards-familien skulle leje lagerplads.

Først og fremmest ledte vi efter varm og tør opbevaringsplads, et godt miljø til alle vores ting. Inden længe opdagede vi, at Pelican Self Storage kunne tilbyde fordele ud over opbevaring.

For eksempel er lager- og læsseomkostninger nøglen til Sunny Futures forretning: "Vi gør, hvad vi kan for at arbejde effektivt. Da vi sælger vores installationer til en forudbestemt pris, søger vi at læsse og pakke så glat og effektivt som muligt. Det er afgørende, at det er nemt at læsse og losse Sunny Futures paneler og skinner. ”Skinnerne er op til 4 meter lange. Det gør det ret svært at stable dem i et hjørne,” klukker Christer. ”En palle fuld af solpaneler er tung. Hver vejer omkring 500 kg.''

Pelicans personale tager sig af indgående varer på vores vegne. Fem-stjernet service! De tager sig af alle vores leverancer for os. Pelican modtager hver levering - fra små ting til store leveringer med otte paller. Og de deponerer det hele i vores lagerenheder.

Christer mener, at de omfattende sikkerhedsforanstaltninger hos Pelican Self Storage – hegn, lytteapparater og CCTV – er betryggende. Fleksibilitet er også vigtigt for enhver virksomhed, der er i vækst. ”I øjeblikket har vi et depotrum og to garager – 18, 27 og 21 m2. Efterhånden som vi vokser, kan vi leje mere plads efter behov. Fleksibilitet er uvurderlig.''

Christer mener også, at Pelican er ekstremt serviceminded og har løst mange problemer. ”Vi har fra tid til anden en bølge af leveringer og har faktisk ikke tilstrækkelig plads til alt i vores lejede lagerenheder. Pelicans personale har løst problemet ved midlertidigt at indlæse varer i en ekstra lagerenhed. Pelican gør virkelig livet lettere for sine kunder!”