Skal du til udlandet? Lej et opbevaringsrum til dine ting.

Står du i en situation, hvor du i en kortere eller længere periode skal til udlandet? Så har Pelican masser af Opbevaringsrum i København. uanset, om du skal pakke hele din bolig ned, gøre plads til en midlertidig lejer eller bare skal have opbevaret dine ejendele i en kortere periode. Vi passer godt på dine ting i vores pultrekamre, mens du er væk.

Opbevar dine ting, hvis du bliver udstationeret af din arbejdsplads

Der er mange praktiske ting forbundet med at hive teltpælene op og påbegynde arbejdslivet i udlandet. Pelican tilbyder en række muligheder, der kan gøre dit skift nemmere og mere bekvemmeligt. Vi har rum fra 0,5m2 til 50m2, så det er op til dig, hvor meget vi skal passe på, til du er hjemme igen. Du kan roligt efterlade dine ting i vores pultrekamre, så du og din familie trygt kan rejse væk fra jeres ting. Vi har sammensat 7 praktiske tips til hvordan I får mest muligt ud af jeres opbevaringsrum.

Find en Pelican nær dig

Flytter du til udlandet på ubestemt tid? Få opbevaret dine ting imens.

Der kan være flere årsager til ikke at flytte hele din bolig med til udlandet. Måske har du solgt din lejlighed eller dit hus, før du tager afsted og har brug for midlertidig opbevaring inden afrejse? Eller måske er du i tvivl om, hvad du overhovedet vil have flyttet med? Vi står til rådighed med gode råd, flyttetilbehør og mulighed for opbevaring i københavn både før, under og efter, du er kommet på plads på din nye adresse i udlandet.

Få et skræddersyet tilbud

Du skal studere i udlandet

Som studerende er det en fantastisk mulighed at kunne påbegynde eller fortsætte sine studier i udlandet. Men hvad gør du med dine ejendele, mens du væk, og der ikke lige er plads hos dine forældre? Uanset, om du lejer din lejlighed eller dit værelse ud, kan du sikkert opbevare dit vinter- eller sommertøj, din cykel og dine møbler i et pulterkammer hos os, mens du er væk. Vores opbevaringscentre har rum helt ned til 0,5m2 og ligger centralt placeret i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Find en Pelican nær dig

Vi passer på dine ting, uanset hvorfor du udstationeres

Ikke to udstationeringer er ens. Nogle udsendes som soldater; nogle som diplomater og ambassadører; og andre som noget helt fjerde. En udstationering kan være forbundet med både positive og svære overvejelser. Vi vil gerne hjælpe til, at opbevaring af dine ejendele ikke skal være det, der fylder mest. Derfor skræddersyr vi en løsning, som matcher præcis dine behov. Kontakt os nu, og hør mere om, hvordan et pulterkammer kan hjælpe dig.

Få et skræddersyet tilbud

Et opbevaringsrum hos Pelican er løsningen på din pladsmangel

Hos Pelican Self Storage vil vi gerne hjælpe dig med at optimere pladsen i din bolig. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit hjem til det sted, hvor du helst vil være – et sted hvor du føler dig hjemme, hvor omgivelserne er rolige og rodet minimalt.
Vi ved af erfaring, at mange kæmper med pladsmangel, og det betyder, at poser og flyttekasser fyldt med ting hober sig op og bliver en del af indretningen. For mange er dette en stressfaktor, og det vil vi gerne kæmpe imod. Netop derfor tilbyder vi dig den perfekte forlængelse af din bolig i form af et opbevaringsrum, som du kan bruge til alle de ting, du ikke lige har plads til, men som du heller ikke nænner at smide ud.

Opbevar dine ting hos os, vi lover at passe godt på dem

Det er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg, når du vælger at opbevare dine ting hos os. Vi ved godt, at vi har at gøre med nogle meget personlige sager, og derfor tager vi det meget seriøst, når du vælger os til at passe på dine ting.
Med en opbevaringsløsning hos Pelican får du høj sikkerhed i form af både videoovervågning og sikre adgangssystemer. Derudover er vores centre bemandet seks dage om ugen, så du kan få personlig service, hvis du kigger forbi. Har du brug for, at vi hjælper dig med at finde ud af, hvilken størrelse rum du har brug for, vil købe flyttekasser eller andre flytterelaterede ting, står vi altid klar til at hjælpe dig.
Du kan tilgå dit rum syv dage om ugen mellem kl. 05.30-24.00., og du får din egen personlige nøgle – lettere bliver det ikke.

Et fleksibelt opbevaringsrum

Hos Pelican Self Storage kan du frit vælge, hvor længe, du vil opbevare dine ting. Om det er en måned, et halvt år, et år eller mere er helt op til dig, og du forpligtiger dig ikke til noget. Hvis du skulle få brug for mere plads, kan du også helt enkelt få byttet dit rum til et større – og modsat hvis du pludselig ikke har helt lige så mange ting, som skal opbevares.
Det betyder, at du kan låne et rum for en uge eller to, hvis du skal flytte, men du kan også leje et rum et helt år, hvis du rejser udenlands, eller hvis pladsen derhjemme simpelthen bare er for trang.

Opbevaring i hele københavn

Pelican har centre i hele København og omegn, og det betyder, at vi er tæt på dig, uanset hvor du bor. Det gør turen til og fra dit opbevaringsrum let og ligetil. Næsten alle vores centre er placeret tæt på store veje, så du let kan komme derhen i bil.
Alt i alt er en opbevaringsløsning hos Pelican et oplagt valg, hvis du har brug for mere plads. Vi garanterer dig:
• Personlig service seks dage om ugen i alle vores centre.
• Muligheden for at låne en trailer helt gratis
• Høj sikkerhed i form af videoovervågning og sikre adgangssystemer
• Fri adgang til dit lagerhotel alle ugens dage fra 05.30-24.00
• Hjælp til varemodtagelse, hvis du som virksomhed benytter dig af et vores lagerhoteller